• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de lamaie, zeama
• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt
• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia
• peste acestea adaugati semintele de muguri de pin
• tocati marunt mararul, busuiocul si rosiile
• adaugati piper alb si mixati cu ajutorul Breville Hand Blender
• serviti cu crouton aromat si icre rosii.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii