Fileuri de cod

Codul se feliaza si se pune pentru cateva minute in lapte. Se scot apoi fileurile, se dau prin faina, ou batut si prin cascaval ras dupa care se pun

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 3 linguri faina
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • 1
  • 5 pahare lapte
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Codul se feliaza si se pune pentru cateva minute in lapte. Se scot apoi fileurile, se dau prin faina, ou batut si prin cascaval ras dupa care se pun la prajit in ulei fierbinte. Atentie insa, prajirea fileurilor de cod, se face in momentul servirii, pentru ca branza sa nu se intareasca.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Peste gatit in stil marocan

Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc