Aperitive cu peste

Reteta Icre de crap sau stiuca cu ceapa si masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Icrele de crap sau stiuca cu ceapa si masline este un aperitiv festiv delicios. Icrele se trec printr-o sita rara pentru a se curata de pielite. Jumatate de lamaie se spala.

ingrediente

   Pentru 10 portii
   icre - 125 g
   ulei - 400 ml
   sifon - 150 ml
   lamaie/sare de lamaie - 70 g/3g
   masline - 50 g
   ceapa - 200 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Icrele de crap sau stiuca cu ceapa si masline este un aperitiv festiv delicios. Icrele se trec printr-o sita rara pentru a se curata de pielite. Jumatate de lamaie se spala, iar restul se taie felii. (Daca se foloseste sare de lamaie, aceasta se dizolva in apa.) Ceapa se curata, se spala si se taie fin. Maslinele se spala, se scot samburii si se taie pentru decor. Icrele se amesteca cu sarea, piperul si se bat cu telul; se adauga ulei, putin cate putin, continuand baterea. Cand incep sa se




intareasca, se pune sifon. Spre final, se adauga sucul de lamaie (sau sarea de lamaie).




Icrele de crap sau stiuca se servesc rece, cu ceapa separat.


Incearca si Sardele in aluat
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap sau stiuca cu ceapa si masline" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.