Icrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste. Ceapa se curata, se spala si se taie fin. Lamaia se spala si se stoarce.
Icrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste.( Daca se foloseste paine, aceasta se inmoaie in apa, dupa care se stoarce bine.) Ceapa se curata, se spala si se taie fin. Lamaia se spala si se stoarce. (Sarea de lamaie se dizolva in apa.) Maslinele se spala, se scot samburii si se taie in forme diferite pentru decor. Icrele si grisul se bat cu telul, turnandu-se treptat uleiul, putin cate putin. Se adauga sifon, suc de
lamaie si se amesteca continuu pentru omogenizare.
Icrele tarama se servesc rece, cu ceapa separat.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si mentaNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajAluaturi de casa Asa de bine arata pizza asta a lui Merisor, ca a trebuit sa o fac si eu.
Pizza cu coronita de cabanosiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii