Icrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste. Ceapa se curata, se spala si se taie fin. Lamaia se spala si se stoarce.
Icrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste.( Daca se foloseste paine, aceasta se inmoaie in apa, dupa care se stoarce bine.) Ceapa se curata, se spala si se taie fin. Lamaia se spala si se stoarce. (Sarea de lamaie se dizolva in apa.) Maslinele se spala, se scot samburii si se taie in forme diferite pentru decor. Icrele si grisul se bat cu telul, turnandu-se treptat uleiul, putin cate putin. Se adauga sifon, suc de
lamaie si se amesteca continuu pentru omogenizare.
Icrele tarama se servesc rece, cu ceapa separat.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise,,aluaturi de casa,, Sursa Youtube
Desert prajitura fina cu iaurt si aluat rasPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii