Rulouri de somon este o reteta de aperitiv cu peste simpla si delicioasa, un rulou aperitiv potrivit pentru orice ocazie festiva.
Cus-cus-ul se fierbe in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.Dupa ce fierbe cus-cus-ul il scurgem de apa si il amestecam cu crema de branza.
Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii pe lung.
Legumele le sotam pe rand, in ulei de masline.
Pe o hartie de copt se alterneaza felii de somon si dovlecel, se adauga cus-cus-ul . Deasupra se aranjeaza morcovii, ardeii si maslinele. Se ruleaza cu grija si se poate servi.
Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
Cu ajutorul funcţiei de menţinere a mâncării calde până la 24 de ore, eşti gata oricând să spui "Poftiţi la masă!"
Se taie felii si se serveste.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii