Rulourile de somon fume cu creveti si maioneza sunt un aperitiv delicios. Gasiti pe culinar.ro aceste aperitive cu peste, printre multe alte retete cu peste.
Se pune la fiert 1 litru de apa cu sare. Cand apa clocoteste, se adauga crevetii decorticati si se fierb 3-4 minute la foc mare. Se scot apoi pe o farfurie si se lasa la scurs. Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc crevetii fierti, la foc mare 1-2 minute, iar la final se adauga sosul Worchester. Se toaca marunt mararul si se tavalesc crevetii prin el. Se pun apoi pe feliute de somon si se ruleaza. Se presara rulourile cu sare si piper si se stropesc cu zeama de lamaie si maioneza.
Se servesc ca aperitive.
Alte retete de aperitive:
Ciuperci la cuptor
Ciuperi umplute
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii