Aperitive cu peste

Reteta Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
gatire reteta 45m 
ani67 postat de
Postat pe: 24-03-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci"
 
pentru retete de primavara

ingrediente

4 portii

   un somotei de cca 1 kg,
   100 g bacon feliat
   4 linguri de ulei extravirgin
   un paharel de vin alb
   sare
   ierburi de Provence
   400 g sparanghel varfuri (partea frageda de sus sau sparanghel conservat)
   4 scobitori din bambus
   1 catel de usturoi

mod de preparare

Se scot 4 bucati file din somotei care se intind un pic cu un ciocan de snitel intre 2 folii de plastic, se sareaza si se aromatizeaza cu ierburi de Provence. Varfurile de sparanghel se baga in apa clocotita cu sare, se fierb 5 minute apoi se clatesc cu apa rece si se pun in sita la scurs. Se intind pe o planseta feliile de bacon, deasupra se suprapun fileurile din somotei condimentate si cate 3 fire de sparanghel apoi se ruleaza strans si se prinde capatele rulourilor cu cate o scobitoare. Se incinge uleiul in tigaie impreuna cu catelul de usturoi zdrobit,apoi se prajesc bine rulourile pe toate partile. La sfarsit se adauga vinul si se mai lasa 5 minute pe foc sa se evapore vinul. Se servesc rulourile fierbinti stropite cu sos din tigaie. Pofta buna!
Incearca si Crochete de peste la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.