Salata din peste marinat

Pentru inceput se pune intr-un vas sfecla rosie la fiert iar in altul cartofii. Pestele se taie cubulete mici, dupa ce am terminat, se aseaza pe un pl

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr macrou marinat
  • 250 g ceapa rosie
  • 300 g cartofi
  • 100 g maioneza
  • 200 g sfecla rosie

Mod de preparare

Pentru inceput se pune intr-un vas sfecla rosie la fiert iar in altul cartofii. Pestele se taie cubulete mici, dupa ce am terminat, se aseaza pe un platou. Ne ocupam si de ceapa care este taiata pe lung in doua si apoi taiem felii subtiri si o asezam pe patul din peste. Cartofii fierti si raciti ii dam pe razatoarea mare deasupra cepei. Piper presaram pe cartofi si apoi intindem maioneza. Dupa ce am adaugat maioneza, luam sfecla rosie care este fiarta si racita si cu razatoarea mare cernem peste maioneza, nu este obligatoriu sa acoperim toata suprafata, lasam sa se vada si maioneza, are un aspect mai chic.


Inainte de felul principal, se aseaza platoul pe masa si se serveste la alegere.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci