Aperitive cu peste

Reteta Salata din peste marinat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
isza postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru inceput se pune intr-un vas sfecla rosie la fiert iar in altul cartofii. Pestele se taie cubulete mici, dupa ce am terminat, se aseaza pe un pl

ingrediente

   500 gr macrou marinat
   250 g ceapa rosie
   300 g cartofi
   100 g maioneza
   200 g sfecla rosie

mod de preparare

Pentru inceput se pune intr-un vas sfecla rosie la fiert iar in altul cartofii. Pestele se taie cubulete mici, dupa ce am terminat, se aseaza pe un platou. Ne ocupam si de ceapa care este taiata pe lung in doua si apoi taiem felii subtiri si o asezam pe patul din peste. Cartofii fierti si raciti ii dam pe razatoarea mare deasupra cepei. Piper presaram pe cartofi si apoi intindem maioneza. Dupa ce am adaugat maioneza, luam sfecla rosie care este fiarta si racita si cu razatoarea mare cernem peste maioneza, nu este obligatoriu sa acoperim toata suprafata, lasam sa se vada si maioneza, are un aspect mai chic.

Inainte de felul principal, se aseaza platoul pe masa si se serveste la alegere.


Alte retete recomandate:
Incearca si Salata de ton cu fasole
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din peste marinat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.