Aperitive cu peste

Reteta Somon afumat cu ricotta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Somon cu sos rose"
 
Somonul afumat cu ricotta este un aperitiv deosebit, atat prin gust cat si prin aspect. Se prepara incredibil de usor, este delicios, o reteta de aperitiv perfecta pentru orice motiv de sarbatoare.

ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane:
   • 250g ricotta Galbani
   • 4 felii de somon afumat
   • 1 legatura de marar proaspat
   • creson de apa
   • cateva ciuperci feliate
   • ulei de masline extra virgin
   • boabe de piper roz
   • sare

mod de preparare

Se toaca mararul, se pune peste Ricotta, se asezoneaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu ulei pana se obtine o crema fina. Aceasta crema se intinde peste feliile de somon si se ruleaza.




Rulourile astfel obtinute se aseaza pe un platou.




Cresonul se spala si se scurge, apoi se amesteca cu ciupercile feliate. Aceasta garnitura se pune pe platou si se stropeste cu ulei.




TIP: leaga cele 4 rulouri cu frunze verzi de arpagic.





Rulourile cu ricotta si somon afumat se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Incearca si Chiftelute marinate din peste oceanic
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon afumat cu ricotta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.