Somon in scoici din aluat frantuzesc este un aperitiv cu peste deosebit care poate fi servit la orice ocazie festiva. Pentru aceasta reteta cu somon aveti nevoie si de aluat frantuzesc.
Somon in scoici din aluat frantuzesc este un aperitiv cu peste deosebit care poate fi servit la orice ocazie festiva. Pentru aceasta reteta cu somon se toaca mai intai prazul tocat si ardeiul gras, dupa care se calesc un pic intr-o lingura de unt.
Se adauga 2 linguri de faina, putin praf de curry, sare si piper dupa gust si apoi laptete. Se fierbe totul la foc mic pana se ingroasa sosul, iar spre final se adauga mazarea (fiarta in prealabil), crevetii curatati, bucatile de somon afumat si se mai lasa 2 minute pe foc. Cu aceasta pasta se umplu scoicile din aluat care au fost coapte dinainte.
Somonul in scoici din aluat frantuzesc se pune la rece inainte de a fi servit, dar si cald poate fi servit.
Reteta Somon in scoici din aluat frantuzesc a fost propusa de Dan@ pe forum culinar.ro
Alte retete cu somon recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii