Tarta cu sardine este un aperitiv foarte gustos si satios. Gasiti aceasta reteta de tarat pe culinar.ro, alaturi de alte retete de aperitive.
Tarta cu sardine se prepara asa: se framanta un aluat din faina, unt si 3-4 linguri apa. Se adauga putina sare si se omogenizeaza bine compozitia. se impacheteaza intr-o folie de plastic si se lasa la rece 10-15 minute. Se bat ouale cu putina sare si se adauga pesmetul. Ceapa se curata si se taie julienne. Rosiile se spala si se taie felii. Se intinde aluatul intr-o foaie de cca 5 mm grosime si se pune intr-o forma de tarta. Se impunge aluatul din loc in loc cu o furculita, apoi se toarna amestecul de ou si pesmet. Deasupra se pune un strat uniform din ceapa tocata si felii de rosie. Peste acest strat de pun sardelele in forma de raze. S epune tarta in cuptorul incins si se coace la foc potrivit cca 40 de minute.
Tasrta se serveste dupa ce s-a racit.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne
Chiftele
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii