Tarta cu sardine este un aperitiv foarte gustos si satios. Gasiti aceasta reteta de tarat pe culinar.ro, alaturi de alte retete de aperitive.
Tarta cu sardine se prepara asa: se framanta un aluat din faina, unt si 3-4 linguri apa. Se adauga putina sare si se omogenizeaza bine compozitia. se impacheteaza intr-o folie de plastic si se lasa la rece 10-15 minute. Se bat ouale cu putina sare si se adauga pesmetul. Ceapa se curata si se taie julienne. Rosiile se spala si se taie felii. Se intinde aluatul intr-o foaie de cca 5 mm grosime si se pune intr-o forma de tarta. Se impunge aluatul din loc in loc cu o furculita, apoi se toarna amestecul de ou si pesmet. Deasupra se pune un strat uniform din ceapa tocata si felii de rosie. Peste acest strat de pun sardelele in forma de raze. S epune tarta in cuptorul incins si se coace la foc potrivit cca 40 de minute.
Tasrta se serveste dupa ce s-a racit.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne
Chiftele
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii