Aperitive cu peste

Reteta Tartine cu somon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
susu postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul si patrunjel tocat

ingrediente

   125 grame somon afumat
   50 grame margarina delma la temperatura camerei
   75 grame smantana
   1 lingura marar tocat
   1 lingura patrunjel tocat
   1 lingura zeama de lamaie

mod de preparare

Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Cine doreste poate sa puna mai multa smantana. De preferat este sa folositi ingredientele si in functie de gustul fiecaruia.(eu gust dupa ce adaug ingredientele din reteta si daca vreau mai pot pune in plus)


Se da la frigider cateva ore.
Se orneaza cu creveti si se serveste cu paine toast.


Alte retete recomandate:
Incearca si Piine mozaic
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu somon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.