Se pune apa sa clocoteasca, se adauga cacaua frecata spuma cu doua linguri de apa rece si doua lingurite de zahar. Se clocoteste un minut si se trage
Se pune apa sa clocoteasca, se adauga cacaua frecata spuma cu doua linguri de apa rece si doua lingurite de zahar. Se clocoteste un minut si se trage vasul de pe foc.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Sirop de mure
Sirop de caramel
Lapte de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii