Se freaca nescafeul cu o lingurita si jumatate de zahar si o lingurita de apa rece. Cand amestecul arata ca o spuma, se adauga apa minerala si se ames
Se freaca nescafeul cu o lingurita si jumatate de zahar si o lingurita de apa rece. Cand amestecul arata ca o spuma, se adauga apa minerala si se amesteca bine. Se pune deasupra frisca si se serveste imediat.
Vara se serveste ca bautura racoritoare, folosind apa tinuta la rece, cateva ore.
Alte retete usoare:
Sirop din muguri de brad
Sirop de soc
Sirop de mure
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii