Cafele

Reteta Cafea rece vieneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Frisca batuta tare cu zaharul se imparte in doua. O portie se pune la racit. Se toarna peste ea cafeaua rece si punem inapoi in congelator, pana cand

ingrediente

   zahar
   frisca
   cafea neagra rece

mod de preparare

Frisca batuta tare cu zaharul se imparte in doua. O portie se pune la racit. Se toarna peste ea cafeaua rece si punem inapoi in congelator, pana cand ingheata complet. Cand se serveste, se portioneaza cu lingura de inghetata si se serveste cu cealalta portie de frisca.
Alte bauturi recomandate



Socata

Suc soc

Coctail
Incearca si Cafea caraibiana
Daca ti-a placut reteta noastra "Cafea rece vieneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cafele
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.