Astazi m-am gandit sa pregatim o bautura cremoasa cu inghetata si cafea: Caffe Frappe cu inghetata de vanilie, ingredientul perfect de care ai nevoie in momentele de relaxare.
Vom folosi un espressor, un blender. Pentru inceput vom prepara un espresso: Pune in pahar espresso si zaharul, apoi amesteca-le cu o lingurita. Acum pune in blender inghetata, laptele si frisca lichida si mixeaza-le timp de 45 – 60 secunde pana capata textura unui milkshake. Apoi toarna-l peste mixul de cafea cu zahar. La final daca doresti poti adauga frisca.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii