Caffe latte cu caramel, bautura delicioasa din cafea si lapte este un mod placut de a incepe o noua zi
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: un espresso adica 30 ml cafea proaspat preparata, 150 de ml de lapte si 10 ml sirop de caramel
Pentru preparare avem nevoie de o cafetiera french press in care vom pregati crema de lapte. Pentru inceput pune laptele intr-un ibric la incalzit pe flacara mica, acesta nu trebuie incalzit mai mult de 75 de grade. Dupa ce ai l-ai incalzit pune laptele in cafetiera french press si bate laptele pana acesta capata o textura cremoasa. Acum prepara un espresso si toarna-l in paharul sau cana din care urmeaza a fi consumata bautura. Adauga peste siropul de caramel, apoi crema de lapte.
Daca doresti, pentru decor poti adauga ciocolata rasa.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii