Amesteca 50 g de anason, 30 g de menta si 50 g de ceai chinezesc. Dupa agitare toarna amestecul intr-o sticla care se inchide ermetic. La utilizare op
Amesteca 50 g de anason, 30 g de menta si 50 g de ceai chinezesc. Dupa agitare toarna amestecul intr-o sticla care se inchide ermetic. La utilizare opareste 1 lingurita din amestec si acopera-l. Dupa 5 minute strecoara-l intr-un alt pahar sa nu devina amar. Nu trebuie sa fierbi prea mult apa pentru ceai, deoarece risca sa isi pierda gustul. Nu este recomandat sa folosesti ceainic din aluminiu. Pe langa aroma intensa, anasonul si menta vindeca durerile de stomac, durerile intestinale si durerile de fiere. In caz de nevoie poti pregati ceaiul si intr-un pahar de sticla in locul celui de portelan, insa in acest caz este recomandat sa introduci o lingura, ca sa nu crape din cauza apei fierbinti.
Serveste-l cald, cu miere si lamaie.
Alte bauturi recomandate
Suc de capsuni
Suc de socata
Nectar de visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii