Coaja rasa de lamiie si de portocala se pune sa macereze 30 de minute cu zaharul tos, apoi se toarna intr-un pahar de ceai cald. Se moaie zaharul cubi
Coaja rasa de lamiie si de portocala se pune sa macereze 30 de minute cu zaharul tos, apoi se toarna intr-un pahar de ceai cald. Se moaie zaharul cubic in putin apa la care se adauga zeama de lamiie si de portocala si paharelul de coniac. Se pune aceasta compozitie pe foc si cind a inceput sa fiarba, se adauga ceaiul cu cojile macerate strecurat prin sita
Se serveste iarna, fierbinte, ca bautura antigripala
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii