Bautura intaritoare din ceai rusesc

Coaja rasa de lamiie si de portocala se pune sa macereze 30 de minute cu zaharul tos, apoi se toarna intr-un pahar de ceai cald. Se moaie zaharul cubi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamiie
  • 1 portocala
  • 4-5 linguri zahar tos
  • 1 pahar infuzie de ceai rusesc
  • ¼ kg zahar cubic
  • 1 paharel de coniac

Mod de preparare

Coaja rasa de lamiie si de portocala se pune sa macereze 30 de minute cu zaharul tos, apoi se toarna intr-un pahar de ceai cald. Se moaie zaharul cubic in putin apa la care se adauga zeama de lamiie si de portocala si paharelul de coniac. Se pune aceasta compozitie pe foc si cind a inceput sa fiarba, se adauga ceaiul cu cojile macerate strecurat prin sita
Se serveste iarna, fierbinte, ca bautura antigripala

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc