Se pune intr-un ceainic esenta de ceai si se toarna peste apa clocotita. Se lasa cateva minute ca sa se faca infuzia, dupa care se toarna ceaiul in p
Se pune intr-un ceainic esenta de ceai si se toarna peste apa clocotita. Se lasa cateva minute ca sa se faca infuzia, dupa care se toarna ceaiul in pahare si se completeaza in functie de preferinta cu apa clocotita. Se adauga zahar si o feliute de lamaie, dupa gust si se serveste.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Turta dulce Cornulete cu rahat Saratele
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii