Ceaiuri

Reteta Ceai Kashmir

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toarna apa fierbinte peste condimente si ceaiul. Se lasa cinci minute. Se pun citeva migdale in cana si se toarna deasupra ceaiul fierbinte. Se ind

ingrediente

   o lingurita ceai rusesc
   scortisoara
   sofran
   2 lingurite migdale tocate marunt
   zahar sau miere dupa gust
   un litru apa

mod de preparare

Se toarna apa fierbinte peste condimente si ceaiul. Se lasa cinci minute. Se pun citeva migdale in cana si se toarna deasupra ceaiul fierbinte. Se indulceste dupa gust.
Incearca si Ceai Sangria
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceai Kashmir" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ceaiuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.