Nectar de piersici

1. Se aleg piersici bine coapte, care se spala si se lasa la scurs. 2. Dupa ce s-au scurs, se scot samburii, se adauga apa si se pun la fiert la foc m

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg de piersici
  • 2 lingurite de glucoza
  • un pahar apa

Mod de preparare

1. Se aleg piersici bine coapte, care se spala si se lasa la scurs.

2. Dupa ce s-au scurs, se scot samburii, se adauga apa si se pun la fiert la foc mic 10 minute.

3. Se scurg, se curata de pielite, iar in apa in care au fiert se adauga glucoza si pireul obtinut din fructele pasate sau mixate.

4. Se amesteca totul si se mai fierbe inca 5 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci