1. Se aleg piersici bine coapte, care se spala si se lasa la scurs. 2. Dupa ce s-au scurs, se scot samburii, se adauga apa si se pun la fiert la foc m
1. Se aleg piersici bine coapte, care se spala si se lasa la scurs.
2. Dupa ce s-au scurs, se scot samburii, se adauga apa si se pun la fiert la foc mic 10 minute.
3. Se scurg, se curata de pielite, iar in apa in care au fiert se adauga glucoza si pireul obtinut din fructele pasate sau mixate.
4. Se amesteca totul si se mai fierbe inca 5 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii