1. Se aleg piersici bine coapte, care se spala si se lasa la scurs. 2. Dupa ce s-au scurs, se scot samburii, se adauga apa si se pun la fiert la foc m
1. Se aleg piersici bine coapte, care se spala si se lasa la scurs.
2. Dupa ce s-au scurs, se scot samburii, se adauga apa si se pun la fiert la foc mic 10 minute.
3. Se scurg, se curata de pielite, iar in apa in care au fiert se adauga glucoza si pireul obtinut din fructele pasate sau mixate.
4. Se amesteca totul si se mai fierbe inca 5 minute.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii