Ceaiuri

Reteta Nectar de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se aleg piersici bine coapte, care se spala si se lasa la scurs.
2. Dupa ce s-au scurs, se scot samburii, se adauga apa si se pun la fiert la foc m

ingrediente

   un kg de piersici
   2 lingurite de glucoza
   un pahar apa

mod de preparare

1. Se aleg piersici bine coapte, care se spala si se lasa la scurs.


2. Dupa ce s-au scurs, se scot samburii, se adauga apa si se pun la fiert la foc mic 10 minute.


3. Se scurg, se curata de pielite, iar in apa in care au fiert se adauga glucoza si pireul obtinut din fructele pasate sau mixate.


4. Se amesteca totul si se mai fierbe inca 5 minute.
Incearca si Ceai aromat
Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de piersici" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ceaiuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.