1. spalati bine ingredientele 2. curatati lamaia de coaja si extrageti sucul folosind storcatorul prin presare la
1. spalati bine ingredientele
2. curatati lamaia de coaja si extrageti sucul folosind storcatorul prin presare la rece KUVINGS
3. adaugati zahar (miere, in functie de preferinte) si menta in sucul de lamaie
4. stoarceti afinele folosind storcatorul prin presare la rece Kuvings
5. turnati sucul de afine intr-un vas cu gheata si amestecati bine
6. combinati cu sucul de lamaie si amestecati bine
7. adaugati apa minerala si amestecati bine
8. decorati cu menta
In functie de preferinte, puteti adauga vodka.
Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...
Pere imbracate in aluatAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumePentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de...
Supa crema de spanac cu leurdaO supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verdeEste un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.
Budinca de paste cu branzaDin doar cateva ingrediente am facut o budinca tare buna si gustoasa.
Budinca cu branza si legumePregatim perele.
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Comentarii