1. spalati bine ingredientele 2. curatati lamaia de coaja si extrageti sucul folosind storcatorul prin presare la
1. spalati bine ingredientele
2. curatati lamaia de coaja si extrageti sucul folosind storcatorul prin presare la rece KUVINGS
3. adaugati zahar (miere, in functie de preferinte) si menta in sucul de lamaie
4. stoarceti afinele folosind storcatorul prin presare la rece Kuvings
5. turnati sucul de afine intr-un vas cu gheata si amestecati bine
6. combinati cu sucul de lamaie si amestecati bine
7. adaugati apa minerala si amestecati bine
8. decorati cu menta
In functie de preferinte, puteti adauga vodka.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii