• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati bautura, apoi turnati gheata in blenderul performant
• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati bautura, apoi turnati gheata in blenderul performant Oster Reversible
• taiati fructul pasiunii pe jumatate, iar cu ajutorul unei lingurite extrageti pulpa
• stoarceti lime-ul
• curatati coaja ghimbirului cu o lingurita - radacina este picanta, trebuie folosita in cantitati mici
• introduceti toate ingredientele in blenderul performant Oster Reversible si selectati programul cocktail
• pentru ca bautura sa fie completa, decorati cu menta si coaja de portocala
Savurati!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii