• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati bautura, apoi turnati gheata in blenderul performant
• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati bautura, apoi turnati gheata in blenderul performant Oster Reversible
• taiati fructul pasiunii pe jumatate, iar cu ajutorul unei lingurite extrageti pulpa
• stoarceti lime-ul
• curatati coaja ghimbirului cu o lingurita - radacina este picanta, trebuie folosita in cantitati mici
• introduceti toate ingredientele in blenderul performant Oster Reversible si selectati programul cocktail
• pentru ca bautura sa fie completa, decorati cu menta si coaja de portocala
Savurati!
Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...
Pere imbracate in aluatAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataCoronita cu carne si legume este un aperitiv consistent si delicios. Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare....
Coronita aperitiv cu carne si legumeSe prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataAmestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se...
Vegeta de casaAstazi mi-a cerut tata biscuiti si chiar nu aveam sa-i dau, offfff....in acel moment m-am gandit...ce fel de bucataras sunt...
Fursecuri Milano cu ciocolataPregatim perele.
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Comentarii