Galbenusul de ou se freaca impreuna cu zaharul pana ce amestecul creste si se albeste. Se toarna laptele fierbinte, putin cate putin, peste ou, iar a
Galbenusul de ou se freaca impreuna cu zaharul pana ce amestecul creste si se albeste. Se toarna laptele fierbinte, putin cate putin, peste ou, iar apoi romul.
Sodoul se serveste fierbinte.
Alte retete:
Curcan umplut Ciocolata de casa Prajitura snikers

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii