Mic dejun TO GO cu ananas si spanac

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Mic dejun TO GO cu ananas si spanac

Ingrediente

  • spanac 50 g
  • ananas 50 g
  • piersici din compot 2 buc
  • banana – 1 buc
  • miere – 1 lingurita
  • tarate de ovaz 2 lingurite
  • apa 200 ml

Mod de preparare

 
• spalati bine spanacul
• decojiti ananasul si banana apoi taiati-le cubulete
• taiati piersicile in cubulete
• introduceti toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active Pro si mixati timp de 45 - 60 de secunde
• la final scoateti capacul cu lame si inchideti cu capacul TO GO

Savurati cu placere!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori