Atat de bun! Nu va pot descrie in cuvinte!
Pregatim ingredientele si aparatul Blend Active Pro Blender Breville. In recipientul aparatului punem Amaretto, inghetata si cafeaua rece (cafea gata preparata). Turnam laptele, apoi infiletam capacul blenderului (capacul cu cutitele pentru blenduire) Montam recipientul la aparat iar in momentul in care ledul s-a aprins apasam butonul de cateva ori pana ce amestecul e omogen si spumos. Turnam in cesti continutul, trecem recipientul pe sub jetul de apa si adaugam in el smantana pentru frisca, indulcita dupa gust). Apasam butonul si ne oprim cand frisca e legata. O spritam peste smoothie, punem putin topping si servim. Daca nu dorim frisca lasam smoothie-ul in recipient, infiletam capacul verde si luam bautura la job ;)
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii