Reteta de smoothie cu avocado si spanac recomandata de Carmen Bruma este excelenta pentru un mic dejun satios si hranitor.
• spalati si curatati bine ingredientele
• introdu toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active Pro si mixeaza timp de 45-60 de secunde
• la final scoate capacul cu lame si inlocuieste-l cu capacul TO GO
Micul dejun nu trebuie sa-ti lipseasca in nicio dimineata, mai ales atunci cand ai un stil de viata activ si ai nevoie de multa energie sau in perioadele in care urmezi o cura detox.
Reteta de smoothie cu avocado si spanac recomandata de Carmen Bruma este excelenta pentru un mic dejun satios si hranitor. Consumul de avocado ajuta la stimularea memoriei, datorita continutului bogat de magneziu si fosfor, insa in acelasi timp poate fi folosit cu succes si in curele de infrumusetare si slabire, conferind pielii un aspect catifelat si neted.
Bogat in fier si substante antioxidante, spanacul previne anemia si este deosebit de util in curele de detoxifiere, ajutand la curatarea organismului de toxine.
Ardeiul gras are un continut scazut de calorii, insa un aport ridicat de vitamin A, C si B6 - esentiala pentru sanatatea sistemului nervos si reinnoirea celulelor. Sursa bogata de vitamin e, ardeiul gras contribuie la mentinerea tineretii pielii si parului.
Savureaza cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAndra Mihail ne surprinde astăzi cu Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid....
Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Comentarii