• adaugati toate fructele in vasul blenderului Oster Reversible impreuna cu mierea• porniti blenderul, mai intai la viteza mica,
• adaugati toate fructele in vasul blenderului Oster Reversible impreuna cu mierea
• porniti blenderul, mai intai la viteza mica, iar dupa 10-15 secunde, cresteti turatia timp de 35 de secunde, pana cand toate fructele, congelate si proaspete, devin crema
• turnati crema rece in pahare
• decorati cu fructe proaspete si frunze de busuioc.
Reteta completa: http://www.adihadean.ro/2015/05/vitamine-reci/
Savurati!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii