Smoothie din pomelo made by Raw Chef Ligia Pop

• la pomelo am folosit in mare parte pulpa, incercand sa elimin pielita amara. Vlastarii proaspeti de floarea-soarelui i-am

Portii
4
Complexitate
redusa
Smoothie din pomelo made by Raw Chef Ligia Pop

Ingrediente

  • pomelo 0.50bucata
  • mere romanesti 5.00bucata
  • vlastari de floarea-soarelui 100.00g
  • frunze mari de salata verde 5.00bucata

Mod de preparare


• la pomelo am folosit in mare parte pulpa, incercand sa elimin pielita amara. Vlastarii proaspeti de floarea-soarelui i-am spalat bine si i-am eliminat pe cei care erau galbeni sau vestejiti. Merele romanesti le-am spalat bine, folosind apa puternic alcalina, speciala pentru spalat legume si fructe.
• am adaugat pe rand in storcatorul prin presare la rece Kuvings: pomelo, vlastarii de floarea-soarelui, insa nu toti odata, ci pe rand, iar la final merele intregi, spre bucuria mea, acest storcator avand o palnie extralarga de alimentare. A iesit un smoothie racoritor si foarte aromat, fiind de acum asezat pe lista smoothie-urilor favorite.
Consum:
• se consuma imediat dupa stoarcere, de preferat pe stomacul gol sau la 30 de minute dupa masa sau inainte de masa. Daca il lasati sa stea, chiar si intr-un recipient de sticla, se va oxida, iar proprietatile se vor diminua. Puteti consuma si pana la 2 litri din acest smoothie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide