• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie• spalati ingredientele, curatati-le de coaja si introduceti-le
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie
• spalati ingredientele, curatati-le de coaja si introduceti-le pe rand in storcator: sfecla, morcovii, lamaia, ghimbirul. Nu va chinuiti sa taiati morcovii si lamaia, palnia storcatorului prin presare la rece Kuvings are 7,5 cm, ceea ce permite introducerea legumelor intregi.
• sucul se toarna intr-un vas de ceramica, vas emailat sau din sticla, pentru a-si pastra proprietatile. E important ca sucul sa fie baut imediat dupa preparare, pentru a beneficia de calitatile lui nutritive. Are efecte alcalinizante, calmand aciditatea stomacala.
Sfecla este o leguma folosita din antichitate pentru calitatile ei energizante si de refacere a organismului. Este o sursa excelenta de vitamina K, fier, magneziu, acid folic, fosfor.
Sucul poate fi consumat si dimineata sau de cate ori va simtiti epuizati. Contine o bogatie de vitamine si minerale ( A, C, E, K, B1, B2, B2, C, acid folic, betacaroten, fibre, magneziu, fier, cupru si fosfor) si datorita storcatorului prin presare la rece Kuvings, beneficiati de toate aceatea la capacitate maxima. Presarea la rece este o metoda care, la o viteza redusa de doar 60 rpm, pastreaza intacti toti nutrientii din fructe sau legume.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/cum-imi-recapat-energia-dupa-un-antrenament-intens/

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii