• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie• spalati ingredientele, curatati-le de coaja si introduceti-le
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie
• spalati ingredientele, curatati-le de coaja si introduceti-le pe rand in storcator: sfecla, morcovii, lamaia, ghimbirul. Nu va chinuiti sa taiati morcovii si lamaia, palnia storcatorului prin presare la rece Kuvings are 7,5 cm, ceea ce permite introducerea legumelor intregi.
• sucul se toarna intr-un vas de ceramica, vas emailat sau din sticla, pentru a-si pastra proprietatile. E important ca sucul sa fie baut imediat dupa preparare, pentru a beneficia de calitatile lui nutritive. Are efecte alcalinizante, calmand aciditatea stomacala.
Sfecla este o leguma folosita din antichitate pentru calitatile ei energizante si de refacere a organismului. Este o sursa excelenta de vitamina K, fier, magneziu, acid folic, fosfor.
Sucul poate fi consumat si dimineata sau de cate ori va simtiti epuizati. Contine o bogatie de vitamine si minerale ( A, C, E, K, B1, B2, B2, C, acid folic, betacaroten, fibre, magneziu, fier, cupru si fosfor) si datorita storcatorului prin presare la rece Kuvings, beneficiati de toate aceatea la capacitate maxima. Presarea la rece este o metoda care, la o viteza redusa de doar 60 rpm, pastreaza intacti toti nutrientii din fructe sau legume.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/cum-imi-recapat-energia-dupa-un-antrenament-intens/
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii