Smoothie energizant de sfecla made by Carmen Bruma

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie• spalati ingredientele, curatati-le de coaja si introduceti-le

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Smoothie energizant de sfecla made by Carmen Bruma

Ingrediente

  • sfecla rosie - 1 buc (300400g)
  • lamaie - 1 buc
  • morcovi - 23 buc
  • ghimbir 1 bucatica de 34 cm

Mod de preparare

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie
• spalati ingredientele, curatati-le de coaja si introduceti-le pe rand in storcator: sfecla, morcovii, lamaia, ghimbirul. Nu va chinuiti sa taiati morcovii si lamaia, palnia storcatorului prin presare la rece Kuvings are 7,5 cm, ceea ce permite introducerea legumelor intregi.
• sucul se toarna intr-un vas de ceramica, vas emailat sau din sticla, pentru a-si pastra proprietatile. E important ca sucul sa fie baut imediat dupa preparare, pentru a beneficia de calitatile lui nutritive. Are efecte alcalinizante, calmand aciditatea stomacala.

Sfecla este o leguma folosita din antichitate pentru calitatile ei energizante si de refacere a organismului. Este o sursa excelenta de vitamina K, fier, magneziu, acid folic, fosfor.
Sucul poate fi consumat si dimineata sau de cate ori va simtiti epuizati. Contine o bogatie de vitamine si minerale ( A, C, E, K, B1, B2, B2, C, acid folic, betacaroten, fibre, magneziu, fier, cupru si fosfor) si datorita storcatorului prin presare la rece Kuvings, beneficiati de toate aceatea la capacitate maxima. Presarea la rece este o metoda care, la o viteza redusa de doar 60 rpm, pastreaza intacti toti nutrientii din fructe sau legume.

Savurati cu placere!

Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/cum-imi-recapat-energia-dupa-un-antrenament-intens/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide