• decojecte banana si tai-o un bucati
• clateste migdalele hidratate in prealabil, cu o seara inainte
• mixeaza-le impreuna cu semintele de in in rasnita blenderului personal Breville Blend Active Pro
• introdu toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active Pro si mixeaza timp de 45-60 de secunde
• scoate capacul cu lame si inlocuieste-l cu capacul TO GO
Chiar daca esti mereu pe fuga, nu uita de micul dejun! Poti avea un mic dejun gustos si sanatos in doar cateva minute cu Breville Blend Active Pro, pe care sa-l iei cu tine la birou sau la sala, pentru a te bucura de o portie delicioasa de vitamine si antioxidanti.
Acest smoothie propus de Cori Gramescu, plin de vitamine, fibre si minerale, iti va da energie pentru intreaga zi. Foarte satios, acest smoothie este startul perfect pentru zilele lungi la birou, incheiate cu un antrenament la sala.
Migdalele contin magneziu, care va ajuta sa treceti cu bine peste activitatile solicitante de la birou. Fructele de padure sunt bogate in antioxidanti si contin cantitati importante de vitamine, iar bananele sunt o sursa excelenta de potasiu, util in perioadele de stres fizic.
Articolul complet: http://cori.ro/blog/wonder-woman-e-o-femeie-obisnuita-doar-ca-stie-ce-sa-aleaga/
Savureaza cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii