Smoothie nutritiv pentru dieta, made by Carmen Bruma

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Smoothie nutritiv pentru dieta, made by Carmen Bruma

Ingrediente

  • para – 1 buc
  • grapefruit – 1 buc
  • ananas – 100 g
  • ghimbir o bucata de 23 cm

Mod de preparare

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie
• spalati ingredientele si curatati-le, apoi introduceti-le pe rand in storcator
• se bea imediat dupa preparare, de preferat dimineata

Un smoothie de fructe si legume preparat prin presare la rece si baut dimineata pe stomacul gol reprezinta o alternativa sanatoasa si nepericuloasa pentru silueta.
Iata cateva criterii propuse de Carmen Bruma care sa va ajute sa selectati dieta de slabire potrivita:
1. o dieta care are drept scop slabirea nu trebuie sa excluda nicio grupa de macronutrienti, adica proteine, glucide si lipide. Curele disociate tinute pe o perioada mai mare de timp pot produce dezechilibre, lipsa energiei si a puterii de concentrare, iar ingrasarea de dupa este aproape garantata.
2. o cura de slabire trebuie sa contina si legume proaspete. Fructele trebuie consumate cu atentie si moderatie (nu seara). Grapefruitul, ananasul, kiwi, lamaia si para sunt fructe care pot fi integrate intr-o dieta de slabire fara prea mari riscuri.
3. o cura de slabire trebuie sa contina si alimente, nu doar prafuri pe care sa le dizolvam in apa.
4. o cura de slabire trebuie sa se potriveasca programului si gusturilor tale, sa-ti formeze obiceiuri alimentare sanatoase care sa poata fi transformate intr-un stil de viata.

Savureaza cu placere!

Articolul complet: http://www.carmen-bruma.ro/4-reguli-dupa-care-sa-ti-alegi-cura-de-slabire/ 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Cele mai apreciate rețete
Rulada fina cu ganache de cafea
1
Prajituri

Rulada fina cu ganache de cafea

Rulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...

Rulada fina cu ganache de cafea
Budinca de gris
2
Budinci

Budinca de gris

Se pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...

Budinca de gris
Tort cu capsuni si mac
3
Torturi

Tort cu capsuni si mac

Este un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...

Tort cu capsuni si mac
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
4
Aluaturi

Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel

Se face repede, usor si este foarte bun...

Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
5
Mancaruri cu legume

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Parteneri
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii