Smoothie pentru imunitate, made by Carmen Bruma

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rodie – 1/2 buc
  • para – 1 buc
  • pruna – 2 buc
  • struguri negri – 1/2 ciorchine
  • lapte migdale – 250 ml
  • polen – 1 lingurita

Mod de preparare

• spala bine strugurii, prunele si para
• curata rodia de coaja si miez si alege boabele pentru smoothie
• taie para si prunele in cuburi mai mici
• introdu toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active Pro si mixeaza timp de 45-60 de secunde
• la final scoate capacul cu lame si inlocuieste-l cu capacul TO GO.

Rodiile au un continut bogat de antioxidanti cu rol important in prevenirea imbatranirii, dar si vitamina C esentiala pentru cresterea imunitatii, mai ales in sezonul rece.

Perele sunt recunoscute pentru beneficiile lor de crestere a imunitatii, regenerare a organismului si capacitatea de a preveni instalarea racelii.

Strugurii negri sunt foarte eficienti in combaterea oboselii, ajutand la energizarea rapida a organismului. In plus, sunt foarte bogati in fitonutrienti, precum antioxidanti, vitamine si minerale ce ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Un consum regulat de struguri negri contribuie la cresterea rezervelor de fier, calciu, mangan si cupru, necesare pentru a oferi rezistenta si forta oaselor si articulatiilor.

Savureaza cu placere!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori