• pentru inceput pregatiti laptele de migdale cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings. Dupa ce migdalele s-au hidratat cca 2-3 ore, montati sita pentru sucuri si apoi introduceti alternativ in storcator 1-2 linguri de migdale, apoi 100 de ml de apa. Veti obtine un lapte de migdale clar, fara pulpa.
• se curata usor si rapid storcatorul si se instaleaza sita pentru smoothie
• spalati fructele, curatati ananasul, banana si portocala si introduceti-le treptat in storcator. Adaugati marul intreg si ghimbirul curatat, iar la final puneti in pahar laptele de migdale si scortisoara.
Laptele de migdale contine grasimi sanatoase , vitamine si minerale care ajuta organismul sa-si pastreze temperatura constanta si imbunatatesc circulatia sangelui.
Consumati acest smoothie dimineata, inainte de a iesi din casa. Are un gust excelent , energizeaza, hidrateaza si ajuta organismul sa-si pastreze caldura. Este bautura ideala pentru cei care au nevoie de resurse de energie.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/smoothie-pentru-vreme-geroasa/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzA fost foarte bun :)
Cod la cuptor si gratin de legume
Comentarii