Se prepara un sirop din apa si zahar; se fierbe 2-3 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se zdrobeste zmeura, se adauga la sirop, se amesteca cu lichi
Se prepara un sirop din apa si zahar; se fierbe 2-3 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se zdrobeste zmeura, se adauga la sirop, se amesteca cu lichior si se lasa acoperit la macerat 2-3 ore. Inainte de a servi sucul, se strecoara prin tifon si se adauga sifonul.
Se serveste cu gheata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii