Blooded Pineapple este o bautura racoritoare cu ananas perfecta pentru zilele calde cu soare.
Se stoarce sucul de portocale si se lasa putin deoparte. Se curata ananasul de coaja si se taie cuburi, la fel procedam si cu sfecla rosie, dar o punem intr-un bol separat. Se introduc in storcatorul deja pregatit pe masa cuburile de ananas si se storc bine de zeama (cel pe care l-am avut eu n-a stors foarte bine pulpa, asa ca am fost nevoita sa strecor apoi si pulpa obtinuta si ulterior s-o adaug sucului din vas). Dupa ce am terminat cu ananasul, se trece la stoarcerea cuburilor de sfecla rosie. La final am amestecat intr-o carafa sucul de ananas cu sucul de portocale si cu cel de sfecla rosie, am turnat in pahare si am servit.
Cu aceasta reteta particip la campania Castiga timp--testeaza produsele Philips, deoarece am si un mare "of"..si anume ca n-am un storcator de fructe si legume, sa-mi pot desfata in voie familia si mai ales piticul, care e de-a dreptul indragostit de sucurile mele naturale. Adora sa aleaga el ingredientele, sa le spalam impreuna, sa tina bolul cu fructe si legume maruntite si sa mi le inmaneze, pe rand, ca intr-un ceremonial doar al nostru, ca sa le fac pe toate bune de baut.
Daca am putea folosi acest produs, am reusi si noi sa stam mai mult impreuna...si sa preparam chiar mai multe sucuri!
Blodded Pineapple se serveste imediat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii