Lapte de cocos cu mirodenii alese, made by Raw Chef Ligia Pop

Aceasta reteta delicioasa de lapte vegetal cu mirodenii alese are multiple beneficii pentru sanatate.

Portii
5
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Lapte de cocos cu mirodenii alese, made by Raw Chef Ligia Pop

Ingrediente

  • pulpa de la o nuca de cocos matura
  • apa calduta filtrata – 1 litru
  • indulcitor natural raw – dupa gust
  • esenta de vanilie naturala
  • turmeric pudra – 10 g
  • pudra de cuisoare – 5 g
  • scortisoara – 5 g

Mod de preparare

• curatati cu grija pulpa nucii de cocos, folosind un cutit sau o lingura
• tocati pulpa de cocos in cuburi medii si adaugati-o in blenderul performant Oster Versa, impreuna cu toate ingredientele
• apa trebuie neaparat sa fie calduta, la 40⁰C
• mixati ingredientele pentru 1-2 minute, folosind functia de sosuri a blenderului performant Oster Versa
• strecurati laptele cu ajutorul unei pungi de strecurat
• consumati-l ca atare sau in alte preparate raw
• ideal este sa fie consumat proaspat insa il puteti pastra timp de 1-2 zile intr-o sticla ceramica cu capac. Inainte de consum agitati bine continutul.

Turmericul are proprietati antiinflamatorii, anticancerigene si este un puternic antioxidant. Este de ajutor in probleme ale sistemului digestiv, previne bolile cardiace, grabeste vindecarea ranilor si, de asemenea, ajuta la mentinerea unui tonus ideal si previne imbatranirea prematura.

Consumul de nuca de cocos scade colesterolul, protejeaza impotriva infarctului si previne accidentele vasculare cerebrale. In plus, contine vitamina A, E si acid lauric, benefic impotriva virusilor si ciupercilor.

Cuisoarele si scortisoara merita sa fie consummate saptamanal, sunt printre cele mai puternice antibiotice din lume, alaturi de usturoi, turmeric si produsele stupului.

Savurati cu placere!

Articolul complet: http://ligiapop.com/2016/03/22/laptele-de-cocos-cu-mirodenii-alese/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide