• am folosit sita pentru suc a storcatorului prin presare la rece Kuvings • se curata lamaia de coaja
• am folosit sita pentru suc a storcatorului prin presare la rece Kuvings
• se curata lamaia de coaja si telina si se introduc pe rand in storcator, fara sa le taiati, pentru ca palnia storcatorului este suficient de larga ( 7,5 cm) astfel incat sa permita introducerea fructelor sau a legumelor intregi
• am adaugat dovlecelul si frunzele – busuioc, menta si patrunjelul. Acesta este un alt lucru care imi place la storcatorului prin presare la rece Kuvings, poti stoarce la el atat fructe si legume, cat si radacinoase, frunze, iarba de grau, nuci hidratate in prealabil (pentru lapte de migdale de exemplu)
• dupa ce este totul gata, se poate adauga intr-o carafa apa si gheata dupa gust si se amesteca. Limonada se consuma imediat dupa preparare.
• este o solutie excelenta pentru temperaturile ridicate, revigoreaza si hidrateaza organismul si in plus este o sursa de vitamine si nutrienti. Fiind obtinuta prin presare la rece, cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings, se mentin intacte toate enzimele si mineralele din fructe si legume, minimizand pierderile de vitamine si oxidarea sucului, iar nutrientii se absorb rapid.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/limonada-hidratanta-pentru-zile-caniculare-si-o-surpriza-la-final/
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii