Smoothie de capsuni, sfecla, suc de rosii si tapioca este o bautura energizanta si sanatoasa in acelasi timp, foarte aromata.
Sfecla se fierbe,dar recunoasc ca daca as fi avut un blender vertical la indemana as fi folosit-o proaspata.
Capsunile se spala si se curata de codita.
Perlele de tapioca se vor fierbe in apa si se scurg.
Introducem in robot capsunile si sfecla si apoi adaugam suc de rosii pana obtinem consistenta dorita.
Turnam in pahare si punem doua linguri de tapioca.
M-am inspirat din frigider, am vrut sa iasa un smoothie rosu si am folosit ingredientele care le aveam prin casa.
Cu un storcator de fructe Philips as fi obtinut un rezultat si mai bun, as fi stors sfecla si capsunile si as fi renuntat poate la sucul de rosii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii