Smoothie de capsuni, sfecla, suc de rosii si tapioca este o bautura energizanta si sanatoasa in acelasi timp, foarte aromata.
Sfecla se fierbe,dar recunoasc ca daca as fi avut un blender vertical la indemana as fi folosit-o proaspata.
Capsunile se spala si se curata de codita.
Perlele de tapioca se vor fierbe in apa si se scurg.
Introducem in robot capsunile si sfecla si apoi adaugam suc de rosii pana obtinem consistenta dorita.
Turnam in pahare si punem doua linguri de tapioca.
M-am inspirat din frigider, am vrut sa iasa un smoothie rosu si am folosit ingredientele care le aveam prin casa.
Cu un storcator de fructe Philips as fi obtinut un rezultat si mai bun, as fi stors sfecla si capsunile si as fi renuntat poate la sucul de rosii.
Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...
Pere imbracate in aluatAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorPentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de...
Supa crema de spanac cu leurdaO supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verdeEste un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.
Budinca de paste cu branzaChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructeFicatul de pui sau de vita este prima recomandare a nutritionistilor in prevenirea anemiei. In ficat sunt concentrate...
Ficat cu Bacon, Ceapa si Salvie (Reteta Video)Pregatim perele.
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Comentarii