Sfecla se fierbe,dar recunoasc ca daca as fi avut un blender vertical la indemana as fi folosit-o proaspata.
Capsunile se spala si se curata de codita.
Perlele de tapioca se vor fierbe in apa si se scurg.
Introducem in robot capsunile si sfecla si apoi adaugam suc de rosii pana obtinem consistenta dorita.
Turnam in pahare si punem doua linguri de tapioca.
M-am inspirat din frigider, am vrut sa iasa un smoothie rosu si am folosit ingredientele care le aveam prin casa.
Cu un storcator de fructe Philips as fi obtinut un rezultat si mai bun, as fi stors sfecla si capsunile si as fi renuntat poate la sucul de rosii.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe