Socată reţeta bunicii cu miere

Socată reţeta bunicii. Florile proaspete de la 6-12 inflorescente, separate de codite, se pun intr-un borcan de sticla. Se adauga 4,5 lirtri de apa. Se pune o lamaie intreag

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Socată reţeta bunicii
  • 6-12 flori
  • 4.5 litri de apa
  • 1 lamaie
  • 600 -800 miere de albine

Mod de preparare

Florile proaspete de la 6-12 inflorescente, separate de codite, se pun intr-un borcan de sticla. Se adauga 4,5 lirtri de apa.

Se pune o lamaie intreaga, cu coaja, taiata in felii subtiri.

Se adauga 600-800 ml de miere de albine.

Se lasa sa se odihneasca 2 zile, apoti timp de inca 2 zile se amesteca de 3 ori pe zi cu o lingura de lemn.

Apor se filtreaza si se trage in sticle inchise de culoare, bine inchise.
Se pastreaza la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori