O reteta simpla de sodou contine urmatoarele ingrediente: galbenusuri, lapte, zahar, rom. Aceasta bautura se prepara foarte usor si rapid.
Se fierbe laptele. Cand da un clocot, se ia de pe foc si se acopera.
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat si amestecind mereu laptele clocotit, apoi romul.
Se pune din nou cratita pe foc (nu se opreste nici o clipa amestecarea) pana incepe sa se ingroase compozitia si da primul clocot.
Se serveste fierbinte, in cesti.
Alte retete recomandate:
Pasca
Prajituri cu capsuni
Prajitura cu branza de vaci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii