O reteta simpla de sodou contine urmatoarele ingrediente: galbenusuri, lapte, zahar, rom. Aceasta bautura se prepara foarte usor si rapid.
Se fierbe laptele. Cand da un clocot, se ia de pe foc si se acopera.
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat si amestecind mereu laptele clocotit, apoi romul.
Se pune din nou cratita pe foc (nu se opreste nici o clipa amestecarea) pana incepe sa se ingroase compozitia si da primul clocot.
Se serveste fierbinte, in cesti.
Alte retete recomandate:
Pasca
Prajituri cu capsuni
Prajitura cu branza de vaci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii