Se freaca galbenusul cu mierea de albine, se toarna peste amestec lapte foarte cald, amestecand incet ca sa nu se taie oul, iar cand laptele s-a incor
Se freaca galbenusul cu mierea de albine, se toarna peste amestec lapte foarte cald, amestecand incet ca sa nu se taie oul, iar cand laptele s-a incorporat in intregime, se adauga untul. Se poate parfuma cu vanilie.
Se da copiiilor cand tusesc.
Alte retete culinare:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii