Se curata fructele si se spala in mai multe ape reci, dupa care se zdrobesc cu mana si se lasa sa se limpezeasca la rece. Se trage sucul limpezit in a
Se curata fructele si se spala in mai multe ape reci, dupa care se zdrobesc cu mana si se lasa sa se limpezeasca la rece. Se trage sucul limpezit in alt vas si se masoara. Se face un sirop legat ca pentru dulceata dintr-un kilogram de zahar si un litru de apa si se lasa pe marginea plitei un sfert de ora. Se pune sucul de capsuni peste siropul de zahar si se fierb impreuna un sfert de ora. Pentru sucul de capsuni se aleg fructe foarte coapte, care contin o cantitate mare de zahar. Dupa dorinta, sucul se poate parfuma cu vanilie, care se pune la fiert impreuna cu sucul. Se procedeaza la fel ca si la celelalte sucuri, atunci cand se trage in sticle si se pasteurizeaza. Pasteurizarea este necesara pentru ca sucurile se pastreaza peste iarna si altfel nu rezista.
Alte retete usoare:
Compot de caise
Dulceata de trandafiri
Dulceata de zmeura
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSalata cu sfecla rosie ce a devenit preferata noastra.
Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii