Suc de pere

1. Spalati perele 2. Indepartati codita si semintele 3. Taiati para in jumatate pentru a o

Portii
1
Complexitate
redusa
Suc de pere

Ingrediente

  • pere (250 g) 2.00bucata

Mod de preparare


1. Spalati perele
2. Indepartati codita si semintele
3. Taiati para in jumatate pentru a o introduce in gura extralarga de alimentare. Palnia inovativa a storcatorului prin presare la rece Kuvings permite introducerea fructelor intregi, pentru a usura procesul de pregatire a sucului.
4. Preparati sucul folosind storcatorul prin presare la rece Kuvings
Sucul de pere este usor de pregatit, foarte gustos si are o multime de beneficii pentru sanatate. Perele sunt bogate in vitamine, minerale si fibre, ajuta digestia si au efect de detoxifiere. 
Pentru un plus de gust si nutrienti puteti mixa perele cu diverse fruze verzi (varza,salata, spanac).
Depozitare: perele pot fi mentinute la temperatura camerei pana se coc, apoi necesita introducerea lor la fridiger. Pentru mentinerea prospetimii mai mult timp se recomanda vidarea acestora cu aparatul de vidat FoodSaver. 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori