Suc din morcovi albi cu lapte si miere

Multi au probleme cu distingerea dintre pastarnac si morcov alb. Daca morcovul si pastarnacul au frunze, le putem deosebi mai usor, deoarece frunzele

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg morcovi albi
  • lapte proaspat
  • miere

Mod de preparare

Multi au probleme cu distingerea dintre pastarnac si morcov alb. Daca morcovul si pastarnacul au frunze, le putem deosebi mai usor, deoarece frunzele morcovului alb seamana cu cele ale patrunjelului, iar cele ale pastarnacului cu cele ale telinei. Putem centrifuga morcovul, iar sucul se poate amesteca cu lapte crud si putina miere.

Alte bauturi recomandate

Suc de capsuni

Suc de soc

Suc de visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori