Multi au probleme cu distingerea dintre pastarnac si morcov alb. Daca morcovul si pastarnacul au frunze, le putem deosebi mai usor, deoarece frunzele
Multi au probleme cu distingerea dintre pastarnac si morcov alb. Daca morcovul si pastarnacul au frunze, le putem deosebi mai usor, deoarece frunzele morcovului alb seamana cu cele ale patrunjelului, iar cele ale pastarnacului cu cele ale telinei. Putem centrifuga morcovul, iar sucul se poate amesteca cu lapte crud si putina miere.
Alte bauturi recomandate
Suc de capsuni
Suc de soc
Suc de visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii