• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru suc
• spalati bine toate ingredientele
• introduceti treptat ingredientele in storcator, patrunjelul, marul, frunzele de spanac si castravetii, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• la final turnati apa de cocos in pahar si amestecati
• sucul se bea imediat dupa preparare, de 2 pe zi, pe post de gustari, timp de 2 saptamani
Carmen Bruma recomanda cateva reguli simple pe care sa le aplicati timp de 2 saptamani, pentru o detoxifiere „blanda" si eliminarea surplusului de kilograme nedorit:
- consumati de 2 ori pe zi acest suc (250 ml) din verdeturi de sezon cu efect detoxifiant. Proportia trebuie sa fie 80% frunze si legume si 20% fructe
- eliminati timp de 2 zile pe saptamana produsele de origine animala si mancati in ziua respectiva urmatoarele ( cantitatile sunt la aprecierea voastra):
dimineata: ciuperci fierte sau la cuptor
gustare: suc verde de verdeturi
pranz: cartofi fierti in coaja cu ceapa verde, sare si ulei plus salata de varza alba
gustare: suc verde de verdeturi
seara: fasole pastai fierte cu usturoi, ulei de masline, sare si 2-3 lingurite seminte de floarea-soarelui
- excludeti (timp de 2 saptamani) orice bautura care contine cofeina, alcool, zahar sau indulcitori
- eliminati (timp de 2 saptamani) orice aliment prajit sau la conserva, mezelurile , faina alba
- mancati zilnic minimum 6 legume proaspete.
Slabirea si detoxifierea functioneaza doar pe langa o alimentatie echilibrata, te hidratezi corespunzator si faci constant miscare.
Savurati cu placere!
Articolul complet: http://www.carmen-bruma.ro/5-reguli-sanatoase-pentru-slabit-si-detoxifiere/
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii