• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru suc
• spalati bine toate ingredientele
• introduceti treptat ingredientele in storcator, patrunjelul, marul, frunzele de spanac si castravetii, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• la final turnati apa de cocos in pahar si amestecati
• sucul se bea imediat dupa preparare, de 2 pe zi, pe post de gustari, timp de 2 saptamani
Carmen Bruma recomanda cateva reguli simple pe care sa le aplicati timp de 2 saptamani, pentru o detoxifiere „blanda" si eliminarea surplusului de kilograme nedorit:
- consumati de 2 ori pe zi acest suc (250 ml) din verdeturi de sezon cu efect detoxifiant. Proportia trebuie sa fie 80% frunze si legume si 20% fructe
- eliminati timp de 2 zile pe saptamana produsele de origine animala si mancati in ziua respectiva urmatoarele ( cantitatile sunt la aprecierea voastra):
dimineata: ciuperci fierte sau la cuptor
gustare: suc verde de verdeturi
pranz: cartofi fierti in coaja cu ceapa verde, sare si ulei plus salata de varza alba
gustare: suc verde de verdeturi
seara: fasole pastai fierte cu usturoi, ulei de masline, sare si 2-3 lingurite seminte de floarea-soarelui
- excludeti (timp de 2 saptamani) orice bautura care contine cofeina, alcool, zahar sau indulcitori
- eliminati (timp de 2 saptamani) orice aliment prajit sau la conserva, mezelurile , faina alba
- mancati zilnic minimum 6 legume proaspete.
Slabirea si detoxifierea functioneaza doar pe langa o alimentatie echilibrata, te hidratezi corespunzator si faci constant miscare.
Savurati cu placere!
Articolul complet: http://www.carmen-bruma.ro/5-reguli-sanatoase-pentru-slabit-si-detoxifiere/

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii