Suc prin presare la rece din grepfruit, spanac si patrunjel

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa
Suc prin presare la rece din grepfruit, spanac si patrunjel

Ingrediente

  • 1 Grepfruit
  • 1 Mar
  • ½ legatura de patrunjel
  • 2 maini de spanac
  • ½ lamaie

Mod de preparare

• Decojiti grepfruit-ul si lamaia
• Spalati bine spanacul si restul ingredientelor
• Introduceti ingredientele alternandu-le prin palnia de alimentare a storcatorului cu presare la rece Kuvings C9500PR.

Savurati cu placere!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Clatite cu dulceturi
Bucataras.RO

Clatite cu dulceturi

Intotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...

Clatite cu dulceturi
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Prajitura cu caise si lapte de cocos
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos