Vlastarii de floarea-soarelui si de kale i-am spalat bine, in special radacinile la cei de kale. Merele romanesti le-am spalat
Vlastarii de floarea-soarelui si de kale i-am spalat bine, in special radacinile la cei de kale. Merele romanesti le-am spalat bine, folosind apa puternic alcalina speciala pentru spalat legumele si fructele. Frunzele de kale le-am clatit doar sub apa de la robinet.
Am adaugat pe rand in storcatorul prin presare la rece Kuvings: frunzele de kale, vlastarii de floarea-soarelui si cei de kale, insa nu toti odata, ci pe rand, iar din cand in cand am adaugat spre bucuria mea cate un mar intreg, deoarece acest storcator are o palnie extralarga de alimentare de 7.5 cm.
Consum
Se consuma imediat dupa stoarcere, de preferat pe stomacul gol sau la 30 de minute dupa masa sau inainte de masa. Daca il lasati sa stea, chiar si intr-un recipient de sticla, se va oxida si proprietatile se vor diminua. Puteti consuma si pana la 2 litri pe zi din acest suc. Important e sa nu beti acelasi suc zilnic, ci sa variati soiurile de frunze si vlastari pentru a oferi corpului nutrienti diversi.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiV-ati prins ca e dedicat, asa ca nu-mi cereti, nu impart la nimeni, stiti cum a zis cineva: daca va place, va faceti! :)) O...
Cheesecake cu banane si frisca - La multi ani Gaby!!!Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii