Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel, mega delicios!

Ingrediente

  • Ingrediente Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:
  • 150 g brânză gorgonzola cremoasă
  • 100 g sparangel
  • 200 g antricot de vită
  • 30 ml ulei de măsline
  • 50 g unt
  • 2-3 fire cimbrișor
  • 3 căței usturoi
  • 150 ml smântână lichidă
  • sare și piper

Mod de preparare

Cum se prepara Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:

Antricotul se asezonează cu sare și piper, după gust.

Puneți antricotul de vită într-o tigaie bine încinsă, cu 1 lingură de ulei de măsline.

După ce s-a rumenit frumos pe o parte, întoarceți bucata de carne pe cealaltă parte și adăugați în tigaie o bucată de unt, usturoiul și câteva crenguțe de cimbru.

Glasați carnea cu untul aromatizat din tigaie.

Scoateți carnea pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5-7 minute, după care o tăiați felii.

Puneți smântâna lichidă într-o crăticioară și aduceți la punctul de fierbere. Adăugați brânza gorgonzola cremoasă, puțin piper și fierbeți sosul până ajunge la consistența dorită.

Pregătiți și sparanghelul. Taiati partea lemnoasa a sparanaghelului. Într-o tigaie încăpătoare, puneți o lingură de ulei de măsline și restul de unt și aromatizați totul cu un cățel de usturoi zdrobit.

Prăjiți sparanghelul în acest amestec de unt cu ulei aromatizat, condimentați după gust cu sare și piper.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci